מחלבת אלטו נולדה מאהבה- אהבה למלאכת הגיבון והיצירה.
"ALTO" –משמעותו "גבוה" ולשם אנו מכוונים- אנו מפתחים מוצרים איכותיים, עשירים בארומה ובטעם, ייחודיים ומפתיעים.

מחלבת אלטו נולדה מאהבה אהבה למלאכת הגיבון והיצירה"ALTO" –משמעותו "גבוה" ולשם אנו מכווניםאנו מפתחים מוצרים איכותיים, עשירים בארומה ובטעם, ייחודיים ו1 (2)מפתיעים.

אריאל חבר קיבוץ שמרת שבגליל המערבי, החל את דרכו כגבן במחלבה הקיבוצית הקטנה. עם השנים הקימה המשפחה את אלטומחלבת בוטיק משפחתית. האהבה למלאכת הגיבון, הדייקנות והיצירתיות של אריאל כCheese Maker מובילים את העשייה ופיתוח הגבינות המיוחדות במחלבה, תוך הירתמות כל בני המשפחהשקד הבת הבכורה יזמה את הרחבת הפעילות ותחת קורת גג שוכנים המחלבהייצור גבינות העזים, בית הקפה עם תפריט חלבי ומיוחד ומעדנייה המציגה את מבחר הגבינות העשיר של אלטו. המחלבה ממוקמת בלב בוסתן עצי פרי ומשלבת חנות מפעל מעוצבת עם חלון רחב אל אולם הגיבוןבמחלבת אלטו מייצרים את הגבינות מחלב עזים גלילי משובח בלבד. בשיטות עבודה מסורתיות, לצד דייקנות והקפדה על תנאי היגיינה גבוהים. דגש על קו בריאותני לצד יצור של גבינות גורמה עשירות.

מחלבת אלטו מייצרת את כל קשת המוצרים מחלב עזים בלבד!!המחלבה מimg13תמחה בגבינ
ות עזים קשות ומיוחדות
, לצד גבינות בשלות במגוון עשיר, גבינות טריות ויוגורטים סמיכים שאינם חמוצים, בדיוק כפי שקהל לקוחותינו הנאמן אוהב, ומבחר ייחודי של גבינות דלות שומן. כמו כן גלידת עזים ייחודית: על בסיס חלב העזים ודלת שומן על בסיס יוגורט עזים.

המחלבה בפיקוח משרד הבריאות ומוצריה כשרים בהשגחת לשכת הרבנות מטה אשר.

img13

 

 

שעות הפתיחה: א'-ה' וימי חול המועד' 08:00-17:30 (המטבח נסגר ב 16:00), ערבי חג וימי ו' 08:00-16:00 (המטבח נסגר ב 14:00), שבת ושבתונים- סגור

כתובת: קיבוץ שמרת (כביש 4 עכו-נהריה), טל/פקס: 04-9854802, ניידים: 054-5213121, 054-5614644

הלקוחות של אלטו
מצטרפים ומתעדכנים

אנא מלא את הפרטים הנדרשים. תודה ולהתראות באלטו.

הצטרף לפיסבוק שלנו