• הגבינות שזזו- ישראל היום

    הצ'דר מאופיינת בתהליך ייצור ייחודי ושונה משאר הגבינות הקשות, אשר יוצר מרקם קשה וטעם עז. בדרך כלל היא מיוצרת מחלב בקר, אך במחלבת אלטו בקיבוץ שמרת פיתחו צ'דר מחלב עזים, ולתהליך הייצור נוסף פלפל אנגלי שידוע במגוון טעמיו המזכירים ציפורן, קינמון ואגוז מוסקט. הגבינה עברה תהליך של יישון במשך חצי שנה. מחיר: 16 שקלים ל־100 גרם. להשיג בחנות המחלבה בקיבוץ שמרת.

    קרא עוד
  • 5 המלצות לסוף שבוע גלילי

    ליקוט צמחי מאכל בשדות של כליל, חליבת עיזים בקיבוץ שומרת, סדנאות יין ביקבים ואוירת כריסמס בתרשיחא

    קרא עוד
  • נוסעים בעקבות האהבה

    כאפשרות ראשונה הוא ממליץ לנסוע למחלבת אלטו שבקיבוץ שמרת, ואחרי סיבוב קטן במחלבה לרכוש במקום סלסילה עם גבינות

    קרא עוד
  • מסלול

    גבינה בשלה בסגנון צרפתי. לקליפה גוון צהבהב עם כתמים בצבע חלודה המעניקים ארומה ומעט חריפות עדינה. גבינה קלסית לפלטת גבינות קינוח, אך מצוינת גם בחימום בתנור כתוספת לסלטים.

    קרא עוד
  • אכול ו-chateau

    מחלבת אלטו בקיבוץ שמרת נולדה מאהבה – פשוטו כמשמעו.
    אריאל מזן (בן 48), חבר קיבוץ, עבד במשך שנים כרפתן. הוא אהב את הטיפול בבעלי החיים לצד העבודה הקשה והתובענית. עם השנים לקח על עצמו את המחלבה הקיבוצית הקטנה, תוך שהוא עובר קורסים, השתלמויות וימי עיון, והחל לספק מוצרים מחלב הרפת להנאתם של חברי הקיבוץ.

    קרא עוד

שעות הפתיחה: א'-ה' וימי חול המועד' 08:00-17:30 (המטבח נסגר ב 16:00), ערבי חג וימי ו' 08:00-16:00 (המטבח נסגר ב 14:00), שבת ושבתונים- סגור

כתובת: קיבוץ שמרת (כביש 4 עכו-נהריה), טל/פקס: 04-9854802, ניידים: 054-5213121, 054-5614644

הלקוחות של אלטו
מצטרפים ומתעדכנים

אנא מלא את הפרטים הנדרשים. תודה ולהתראות באלטו.

הצטרף לפיסבוק שלנו