תעֵזזזו להִתפַנק
מחלבת אלטו - גבינות עזים מהגליל
מחלבת אלטו - סיפור אהבה בלבן
מחלבת אלטו נולדה מאהבה, אהבה למלאכת הגיבון והיצירה. "Alto" - משמעותו "גבוה" ולשם אנו מכוונים, אנו מפתחים מוצרים איכותיים, עשירים בארומה ובטעם, ייחודיים ומפתיעים.
אריאל, חבר קיבוץ שמרת שבגליל המערבי, החל את דרכו כגבן במחלבה הקיבוצית הקטנה. עם השנים הקימה המשפחה את ״אלטו״, מחלבת בוטיק משפחתית. האהבה למלאכת הגיבון, הדייקנות והיצירתיות של אריאל כ-Cheese Maker, מובילים את העשייה ופיתוח הגבינות המיוחדות במחלבה, תוך הירתמות בני המשפחה.
במשך השנים התרחבה הפעילות ותחת קורת גג שוכנים המחלבה - ייצור גבינות העזים, בית הקפה עם תפריט חלבי ומיוחד, מעדנייה המציגה את מבחר הגבינות העשיר של אלטו ומאפייה. המחלבה ממוקמת בלב בוסתן עצי פרי ומשלבת מעדנייה מעוצבת ובית קפה עם חלון רחב לאולם הייצור.
המחלבה בפיקוח משרד הבריאות ומוצריה כשרים בהשגחת לשכת הרבנות מטה אשר.
המחלבה
בית הקפה
המחלבה
במחלבת אלטו אנו מייצרים את הגבינות מחלב עזים גלילי משובח, בשיטות עבודה מסורתיות, לצד דייקנות והקפדה על תנאי היגיינה גבוהים. מודגש קו בריאותני לצד יצור של גבינות גורמה עשירות.
בית הקפה
אל בית הקפה מגיעים דרך שביל העובר בבוסתן של עצי פרי ומדשאה עם שפע מקומות ישיבה בחיק הטבע. עולים למרפסת עץ רחבה, עם נוף לבוסתן באווירה פסטורלית, ונכנסים לחלל מעוצב, מרווח המואר באור טבעי.
המעדנייה
המאפייה
המעדנייה
חנות המחלבה שלנו ממוקמת במבנה ארכיטקטוני מיוחד ששימש בעבר כמטבח הקיבוצי המיתולוגי ושוכנת לצד בוסתן עצי פרי. תחת קורת גג אחת משלב המקום: מחלבה לייצור גבינות עזים בית קפה וחנות המחלבה.
המאפייה
שנים שאנו שבויים בקסמי אפיית הלחם ו"בזמן קורונה" הקמנו מאפייה קטנה ומטריפה. המאפייה מתמחה בלחמי מחמצת מקמחים איכותיים ובריאותנים, עם מבחר תוספות ושילובים טעימים להפליא.
צור קשר